Torta della nonna

Dette er en kake som født med kollaborasjon mellom besteforeldre og bestebarn. Jeg husker da mormoren min laget den til meg, og bare nå oppdager jeg forholdet som ligge i den kake. Mormor sendte meg og morfar å plukke pinjenøtter da hun var hjemme å lage krem. Når var vi alle sammen med resultatet av vår jobbet mormor laget “pasta frolla” basen til kaken plassert inne kremen og pinjenøtter overalt på kaken og alt i ovnen. Istedet faktet som bestefar iverksatte livet sitt og fingrene sine med den farligste jobb, åpne pinjenøtter med hummer, ikke sant? som regel all credit always goes to women, slik det kalles “torta della nonna”.

1 Comment

  1. Facebook Profile photo Tiziana Tosi on January 2, 2018 at 6:11 pm

    Jeg elsker slik gelato

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.